Μαθήματα βιολογικής λαχανοκομίας στους συνεργατικούς λαχανόκηπους

laxanika4Μετά από απαίτηση πολλών καλλιεργητών των συνεργατικών λαχανόκηπων μας για μαθήματα βιολογικής λαχανοκομίας , αποφασίσαμε να διοργανώσουμε σειρά ενημερωτικών μαθημάτων από έμπειρους γεωπόνους ειδικούς στην βιολογική γεωργία.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούσουν τα μαθήματα βιολογικής λαχανοκομίας να το δηλώσουν με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο 6944998565, γράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, τον λαχανόκηπο στον οποίο ανήκουν (π.χ. 1ος περιοχή οδού Κοσμίου ή 2ος Αγ.Βαρβάρας ή 3ος περιοχή Ο.Α.Ε.Δ.) και τα απογεύματα των ημερών της εβδομάδας που μπορούν να συμμετέχουν(Δευτ,Τρ,Τετ,Πεμ,Παρ.).

Εναλλακτικά μπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους σε λίστα που υπάρχει στο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ” , υπεύθυνη κα Ιωάννα τηλ: 25310 84040.

Για οποιαδήποτε ερώτηση-επεξήγηση μην ταλαιπωρείτε την κα Ιωάννα ,αλλά καλέστε στο παραπάνω τηλέφωνο.

Ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων και το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στο τέλος Μαρτίου και αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων.

Παρακαλώ να ενημερώσετε και τους καλλιεργητές των λαχανοκήπων μας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο .

Τονίζω ότι αυτή η πρόσκληση δεν αφορά άτομα εκτός συνεργατικών λαχανόκηπων, αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους καλλιεργητές εκτός συνεργατικών λαχανόκηπων μπορούμε να σχεδιάσουμε μια άλλη σειρά μαθημάτων ειδικά για αυτούς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα. Οι σχολιασμοί και οι συζητήσεις παρακαλούμε να γίνονται στο forum »